Jüpiter Yay ve Burçlara Etkileri- Yaba Daba Du!

Tam Jüpiter gününde, 8 Kasım 2018 Perşembe günü Tanrıların en güçlüsü ve yücesi; büyüten ve fırsat getiren Jüpiter kendi evini ziyaret ediyor. Jüpiter 2 Aralık 2019’a kadar kalmak üzere Yay burcuna giriyor. Bu ne güzel bir haber! En son Jüpiter 24 Kasım 2006’dan 18 Aralık 2007’ye kadar Yay burcundaydı. Bu dönem neler olduğunu hatırlamanız bu dönem hakkında fikir edinmenizi sağlayabilir. Genel olarak dünyada dini ve felsefi konulara merak artabilir. Herkes kendi dini hakkında biraz daha fanatik olabilir. Ama genel olarak iyimserlik ve cömertlik artacaktır! Uluslararası ticaret, hukuksal konular ve yüksek akademi işleri büyüyecektir. Jüpiter 9 Nisan ve 11 Ağustos arası ufak bir es verecek ama sonra şanslar ve fırsatlar akmaya devam edecek. Şimdi bakalım Jüpiter’in bu hareketi burcunuzu nasıl etkileyecek?

Koç: Sevgili Koçlar, Jüpiter’in Yay burcuna girmesi size aşırı iyi gelecek ve adeta uçacaksınız. Önümüzdeki bir sene yeniden okula dönebilir, bir kitap yazabilir ya da bol bol seyahat edebilirsiniz. Ayrıca ticaretle uğraşıyorsanız ithalat ve ihracat konularında da şanslı olacaksınız. Ya da bir kitap çıkaracak ve adınızı duyuracaksınız. Bu dönemi fikirlerinizi yaymak, dünyanın daha çok yerini görmek ve yabancı insanlarla çalışmalar yaparak değerlendirin. Artık başkalarıyla cesur ve etkili projelerde çalışmaya hazırsınız. Yargılarınızı bir kenara bırakın ve şu ana kadar yaşadığınız her şeyden ders alarak yeni adımlar atın!

Boğa: Sevgili Boğalar, Jüpiter’in Yay burcuna girmesi size para olarak geri dönebilir! Bu özellikle eşiniz ya da ortağınızla yapacağınız çalışmaların sonucu olarak gelecek. Beklediğiniz borçları, alamadığınız mirasları ya da nafakaları alacakınız. Geçtiğimiz sene başlattığınız ortaklıklardan bu sene iyi gelir elde edeceksiniz. Bu dönemi parayı daha akıllıca yönetmek için kullanın. Ayrıca bekarlar nişanlanabilir, evliler çocuk sahibi olabilir. Jüpiter’in bu hareketi size büyük bir hırs verecek Boğalar, bu hırsı nasıl kullanacağınız ise tamamen size bağlı! Gücünüzü olumlu kullanın, kendinize iyi bakın ve istediğiniz her şeye sahip olun!

İkizler: Sevgili İkizler, Jüpiter’in Yay burcuna girmesi ilişkilerinizi ve evliliğiniz üzerinden büyük bir şans kazanacağınızı gösteriyor. En yakın ilişkileriniz için 12 yıllık bir döngüye başlıyorsunuz. Hayatınızdaki herkesle yeni ve dengeli bir ilişki kuracaksınız. Bu süreçte evlenmeyen İkizler kalmayabilir, ya da evli olanlar evliliğini daha fazla gösterecektir. Ayrıca eşiniz sayesinde bir sürü fırsat yakalayabilirsiniz, mesela beraber yurtdışı seyahatleri yapabilirsiniz. Jüpiter’in bu hareketi size bir sene boyunca önce kendinize, sonra başkalarına hayata güvenmeyi öğretecek. Açılın! Açıldıkça daha mutlu olacak ve alacağınız kararlara daha fazla güveneceksiniz.

Yengeç: Sevgili Yengeçler, Jüpiter’in Yay burcuna girmesi size yapacak bolca iş ve birazcık da kilo verebilir. Dikkat dikkat! Çalışmalarınız yoğunlaşacak, ofis hayatınızda geçireceğiniz süre uzayacak ve beraber çalıştığınız kişi sayısı artacak. Bu sene iş standartlarınızı ultra yükseltiyorsunuz ve bu da tabii sizin biraz yorulmanıza sebep olacak. Olsun… Sonu kusursuz olabilir! Tabii sağlığınızla ve beslenme düzeninizle de daha fazla ilgileneceksiniz. Bunun size fayda sağlaması için şimdiden bir beslenme düzenine başlayın. Bunun dışında her şeyin mükemmel olmasını istemek tabii ki sizin hakkınız ama bu sene boyunca olacak bütün kusurlara da nazar boncuğu diyin lütfen.

Aslan: Sevgili Aslanlar, Jüpiter’in Yay burcuna girmesi size aşk, çocuk, keyif ve bolca özgürlük verecek. Daha ne versin? Allah’ım, bu sene sizden şanslısı ve mutlusu olmayacak herhalde. Aşk hayatınızda bir “ver coşkuyu” teması kesinlikle olacak. Bunun dışında çocuklarınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz, mesela alacağı bir sınav sonucuyla sizi çok mutlu edebilir. Ya da flörtleriniz artabilir. Ayrıca bu etki size yapacağınız işle tanınma fırsatı ya da bir ödül getirecektir. Sahip olduğunuz özgüven ultra arttıyor. Spora daha fazla zaman ayıracaksınız ve yeni hobilere başlayacaksınız. Yapmanız gereken şey disiplini elden bırakmamak! Sonra yapmak istediğiniz her şeyi yapacak kadar özgürlüğe sahip olacaksınız! Vay be…

Başak: Sevgili Başaklar, Jüpiter’in Yay burcuna girmesi size büyük bir ev ya da geniş bir aile verebilir. Bu süreç sizi yakından ilgilendirecek ve size en çok ev ve aileyle ilgili şans getirecek. Ev satın alma, daha büyük bir eve çıkma ya da aileyi büyütme söz konusu olabilir. Siz kadınsanız anne olacaksınız, ya da ailenize birini sokacaksınız. Kısacası Aralık’a kadar ailenize karşı daha besleyici ve fedakar olacaksınız. Atalarınız ve akrabalarınızla daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Hayatınızda ise kadınlar önemli rol oynayacak. Annenizle ilişkiniz iyileşecek ya da bir duygusal bir kadın kişisel gelişiminize katkıda bulanacak. Her şeyden önce derin içsel bir bağlantı hissediyor olacaksınız.

Terazi: Sevgili Teraziler, Jüpiter’in Yay burcuna girmesi yakınlarınız, kardeşleriniz ve komşularınızla ilişkilerinizi arttıracak. Yapacağınız yolculuklar, alacağınız eğitimler ve bilgi paylaşımlarınız sayesinde kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Aynı zamanda ticaret ve alışveriş konularında yeni iş fırsatları yakalayabilirsiniz. Bu geçit sizin kendinizi daha farklı yollarla ifade etmenizi sağlayacak. Bunun için blog- Youtube- yeni sosyal medya hesapları açabilirsiniz. Ayrıca bekarsanız yapacağınız kısa yolculuklar hayatınızın aşkını bulabilirsiniz. Yeniliğe ve değişime açılın! Duyarlılığınızla herkese örnek olun Terazi’ler!

Akrep: Sevgili Akrepler, Jüpiter’in Yay burcuna girmesi size yeni yatırımlar, gelirler ve işbirlikleri sağlayacak. 2 Aralık 2019’a kadar geçtiğimiz yıl boyunca yaptığın tüm heyecan verici başlangıç ve keşiflerini devam ettirecek ve onlara şekil vereceksin. Parasal konularda kazançlı çıkacak ve gelir getiren kaynaklarınızdan yana şanslı olacaksınız. Sahip olduklarınızla kendinizi geliştireceksiniz. Mesela sahip olduğunuz parayla karlı yatırımlar yapabilir ve daha da büyüyebilirsiniz. Bu dönemde dikkat etmeniz gereken tek şey dengeli harcamanız ve önce kendinizi düşünmeniz. Güle güle harcayın! 🙂

Yay: Sevgili Yaylar, Jüpiter’in Yay burcuna girmesi bütün yeteneklerinizi, kimliğinizi ve kişilik özelliklerinizi geliştirmenizi sağlayacak. Doğuştan getirdiğiniz yetenekleriniz ve yaratıcılığınızla hayatınıza bir çok fırsat gelecek. Siz zaten şanslı ve iyimsersiniz, Aralık’a kadar hayata karşı daha da fazla coşkulu olacaksınız. Belki biraz kilo almamaya dikkat etmelisiniz ya da fazla uçmamaya. Ama uçadabilirsiniz. Aklınızda ne varsa hepsine başlayın! Bu enerjinizi bir de spor yaparak dengelerseniz enerjiniz artacaktır. Bugünden itibaren her güne çok erken başlayın ve bu dönemin her anının tadını çıkarın. Bu dönem en büyük zorluk kendi kendinize yetişmek olacaktır! :))

Oğlak: Sevgili Oğlaklar, Jüpiter’in Yay burcuna girmesi spiritüel konuları ve ruhunuzu geliştirecek fırsatları size verecek. Ara sıra biraz yorgun hissetseniz de Aralık’a kadar beslemeniz gereken en önemli yer ruhunuz olacak! Bunun için hayır kuruluşlarına gidebilir ve fedakar yanınızı besleyebilirsiniz. Bu dönemde iç dünyanız çok aktif olacak. İçinize attığınız ya da hayatınızın arka planında kalan iyi kötü ne varsa ortaya çıkacaktır. Bu yüzden bunu ruhunuzu daha iyi tanımak için kullanın. Bilinçaltı çalışmaları yapmak ve maneviyatınızı arttırmak için mükemmel bir zamana giriyorsunuz! Planları bırakıp esnek olmak size iyi gelecek!

Kova: Sevgili Kovalar, Jüpiter’in Yay burcuna girmesiyle arkadaşlıklarınızdan ve sosyal çevrenizden yana bir sürü fırsatla karşılaşacaksınız. Yani bu geçiş tam sizlik bir geçiş denebilir! Başkalarıyla aynı amaçta yapacağınız her çalışmadan çok karlı çıkacaksınız. Aralık’a kadar idealleriniz size ilham verecek. Ağ oluşturma ve sosyal medya konularında sizi zenginleştirecek çalışmalar yapabilirsiniz. Dijital bir girişim ya da sosyal bir konuyla uğraşmaya başlayabilirsiniz. Nasıl bir dünya istiyorsanız bunun için harekete geçin Kovalar! Her zamankinden daha farklı ve yenilikçi projelerle adınızı çok duyacağız!

Balık: Sevgili Balıklar, Jüpiter’in Yay burcuna girmesiyle kariyerinizde büyük gelişmeler ve mesleki doyurucu etkiler söz konusu olacak. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için atmanız gereken adımları kolayca atacaksınız. Bu geçiş sizi daha popüler kılabilir ve yapacağınız işle adınızı duyurabilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirecek ve onları daha somut hale getireceksiniz. Geçtiğimiz bir kaç senedir kariyeriniz için yaptıklarının karşılığını alacak ve sıkı çalışmanızın karşılığını alacaksınız. Aralık’a kadar daha ciddi sorumluluklar almaya hazır olacaksın. İş profilinizi yenileyin ve sizi daha yüksek yerlere çıkaracak iş arayışlarında bulunun. Statünüz gelişiyor!

Jüpiter Yay ve Burçlara Etkileri- Yaba Daba Du!’ için 3 yanıt

Yorum bırakın