Terazi ve Diğer Burçlarla İlişkileri

Koç- Terazi: Zıt kutupların birbirini çekimi… Aslında ilk başta her şey çok toz pembe görünür. Koç hareketi başlatır, Terazi hemen o harekete cevap verir. Terazi başlatır, Koç atlar… Son derece tutkulu bir ilişki yaşamaları büyük olasılıktır. Tabii bir yandan bu ilişkide büyük kıskançlık da olur. Birbirilerini anlarlar ama yine de güçlerini savaştırmaya çalışırlar. Koç ben der, Terazi biz… Çık işin içinden çıkabilirsen. Yine de eğer sakin kalmayı başarabilirlerse (özellikle kriz anlarında) o zaman her anlamda çok güçlü bir ilişki yaşayabilirler.

Terazi- Boğa: Biri Venüs’ün dişil ve sabit burcu, diğeri eril ve öncü burcu. Aynı gezegenin çocukları bunlar, o yüzden anlaşabilirler. Ama yine bir şeyler eksik kalır. Hatta çok eksik… Ya da fazla. Çünkü bu burçlar birbirlerini görmeyen burçlardır. Birinin a dediğine, biri b der. İkisi de Venüs’ün çocukları ve keyiflerine düşkün olsalar da, Terazi’nin fazlaca rahat olması didinen Boğa’nın canını sıkabilir. Bu yüzden bu ilişkilerini yapmacık bir hale getirir. Boğanın da fazla güvenine düşkün olmasına Terazi anlam veremez. Onun gergin ve sürekli güven isteyen pozlarıyla Terazi rahat edemez. Ama ortayı bulurlarsa eğer hayatı çok neşeli bir şekilde yaşarlar. En güzeli de hayatı sorgulamadan yaşamaları olur.

İkizler- Terazi: En sevdiğim ikililerden birine geldik… İki hava elementi bir araya gelirse çok güzel bir ilişki olabilir. İşte bu yüzden ikizler ve terazi çok iyi anlaşır. İkisi de esnek olmaya çalışır, esprilidir ve sosyaldir… Bu yüzden su gibi akacaktır birlikteyken zamanları… Birlikte, elele geleceğe doğru emin adımlarla yürüyecektir bu ikili. Beraber çok başarılı olurlar; hem kendi hayatlarında, hem partner olarak. Beraber muzur ve eğlenceli bir halleri vardır, yani onlara bayılmasanız da bir şekilde gıcık da olmazsınız. Çünkü yapmacık değillerdir. Kısacası gayet tatlı anlaşırlar. Bravo onlara!

Terazi- Yengeç: Bu ilişkinin yürümesi zordur çünkü ikisi de öncü burçtur. Dolayısıyla bolca çatışabilirler. Ama bu ikili iyi bir arkadaş olabilirler, özellikle birbirlerine güveniyorlarsa. Tabii birbirlerinden hoşlanabilirler. Terazinin nezaketi yengeçlerin hoşuna gidebilir, yengeçlerin de çekingen tarafı terazilerin hoşuna gidebilir. Ama bir süre sonra teraziler yengeçlere fazla ukala, yengeçler de terazilere fazla utangaç ve dengesiz gelebilir. Bu da durumu zorlaştırır. Yengeç kadını daha fazla güç isteyecektir, bunu terazi erkeği sağlayamaz. Terazi kadını ise yengeç erkeğinden hareket bekler. Eğer bir araya gelirseniz en önemlisi birbirinizle iyi arkadaş olmanız ve sosyalleşmeniz gerekir. Ya da arkadaş gruplarından bu çiftlerin sevgili olması daha kolaydır. İdeallerinizi ayrı ayrı gerçekleştirdiğinizden emin olun bu şekilde ilişkiniz kolaylaşır.

Terazi- Aslan: Bu güzel bir ikilidir; biri hava, diğeri ateş.. Hem iyi arkadaş, hem iyi eş olurlar. Aslan eğlenmeyi sever; terazi sosyal ve uyumludur. Bu yüzden terazi aslana her şekilde uyum sağlar. Aslan tabii benmerkezcidir; bir teraziye göre daha fazla kendini gösterir ve”ben bunu istiyorum.” der. Terazi bunu beceremez ama ayak uydurma yeteneği sayesinde bir arada olabilirler. Ortak hobileri olabilir, tiyatroya konsere giderler.. Terazi’nin nezaketi, güzelliği ve objektif hali aslanların hoşuna gider, Aslan’ın ise kararlı ve kendinden emin tavrı terazinin hoşuna gider. Aslan bir terazi sayesinde kendine daha iyi tanır; terazi ona fikrini sorar ve objektif bakış açısıyla aslanın kendisine aşık olmasını sağlar. E bir aslan daha ne ister? 🙂 Bazen sorunlar da olacaktır; terazinin kararsızlığı ve hayata geç başlaması

Terazi- Başak: Bu ikili aslında birbirinden farklı kafada tipler ve karakterlerdir. Biri çok mükemmeliyetçi, işine önem veren ve düzenli; diğeri daha sosyal, biraz tembel ve insan ilişkilerine kafayı takan bir burçtur. O yüzden aslında hiçbir ortak nokta yoktur. Karakter olarak iyi anlaşamazlar; birbirlerine açık konuşmaları zor olur. Başaklar Terazinin çok havasi olmasından; teraziler başakların çok bilmiş ve toleranssız olmasından hoşlanmaz. Ama eğer diğer kişisel gezegenleriniz uyum içindeyse o zaman bir arada olabilirsiniz. Teraziler daha akılcı olur; başaklar sosyalleşmeye açık olursa daha iyi olur. Eğer sabrederseniz zamanla ilişki güçlenir.

Terazi- Kova: Geldik tatlı bir çifte.. Gökyüzünün iki hava elementi; ikisi de sosyal, ikisi de konuşmaya ve tartışmaya meyilli, ikisi de az biraz ukala… E tabii ki iyi anlaşacaklar! 🙂 Kova erkekleri özellike Terazi kadınlarının kendine güvenmesinden çok hoşlanır, Terazi erkekleri ise Kovanın soğuk tavrını sever. Bir şekilde bu burçlar tanışır, hemen kaynaşır ve bir bakmışlar yaşam onları uzun süre olmak üzere bir araya getirmiş. Saatlerince bir konu üzerine konuşabilirler, gezerler, yerler içerler ve çok da kimseyi takmazlar. Onlarınki aşktan ziyade belki bir arkadaşlıktır. Bu ilişki bittikten sonra zihinsel ve sosyal olarak kendilerini geliştirdikleri ve ateşli bir arkadaşlık. E ikisinin zaten ilişkiden beklentisi budur. Böyle bir ilişkiniz varsa yargıları bırakmanız gerek. Böyle bir ilişki yaşanmışsa da hiç unutulmayacaktır.

Yorum bırakın