İkizler Burcu ve Aşk

İkizler burçları laylayom ve rahatmış gibi gözükseler de, aslında iş ilişkilere gelince ciddi ve seçicilerdir. Karşılarında da olgun ve onları geliştirecek birini isterler. Onlar herkese alıcı gözüyle bakmazlar, algılarının güçlü ve doğru çalışması onların kendileri için fiziksel olarak doğru kişiyi bulmalarına sebep olur. Tabii bu da yetmez… Sonrasında gelen uzun sohbetler ve gözlemlerle karşılarındakini iyice çözmeye ve anlamaya çalışırlar. İkizler burçları neleri beğendiğini, beğenmediğini ve ne isteyip istemediğini bilirler. Bu sebeple az ve öz ilişkiler yaşar ve doğru kişileri seçerler.

İkizler burçları gevezelik ederken onları dinleyecek birini isterler. Kadınları tatlı tatlı söylenmek, erkekleri ise bildikleri her şeyi karşılarındakine anlatmak isterler. İkizler burçları sosyal kişilerdir. Bol bol arkadaşları, gitmeleri gereken gezmeleri ve toplantıları vardır. Bu yüzden sosyal yapılarda onlara uyum sağlamalı ve kontrollü olmanız gerekir.

İkizler burçları aynı bedende birbirinden farklı karakterler barındırır. Bu yüzden onlarla olmak ya hayatınızdaki en berbat ve küçük düşürücü deneyimdir, ya da en bilinçli ve sağlıklı bir beraberliktir. Aslında bu sizin o sırada nasıl olduğunuzla alakalıdır. Ama kendini iyi geliştiren bir İkizler sizi kesinlikle daha neşeli kılacaktır. Kadınları sevimlilikleriyle, erkekleri kibarlıklarıyla sizi mutlu eder. Siz yeter ki pozitif ve iyimser olun.

İkizler burçlarıyla olmanın mutluluğunu yaşayın çünkü daha neşeli bir yer yok! Sevgiler! 🙂

İlişkiler: Çelişkili, kibar, eğlenceli, kararsız, mantıklı, maymun iştahlı

Ona Nasıl Davranın? Enerjik olun, formunuza dikkat edin, güzel giyinin, dinleyin, ilgi uyandırın, zor olun, kontrollü davranın, fikir alışverişinde bulunun, kendinizi ifade edin, asla eleştirmeyin ve kısıtlamayınİ

Yorum bırakın