Yengeç Burcu ve Aşk

Yengeç burçları Zodyak’ın en duygusal burçlarıdır; bu yüzden duyguları ve tepkileri çok hızlı değişir. Bazı Yengeçler hemen açılamaz ve harekete geçmekte zorlanırlar. Yengeç burçları birinden hoşlandıkları zaman kolay açılamazlar, uzaktan izlerler ve emin olmak isterler. Bir Yengeç’in uzun süre boyunca açılmadığı gözlemlenebilir. Ama bir açıldıkları zaman çok yufka yürekli ve koruyucu bir sevgili oluverirler.

İlk zamanları kolay değildir Yengeçler’in; dengesiz olabilirler. O yüzden onları çok kurcalamamak, biraz kendi haline bırakmak gerekir. Yengeçler kıskançtır ya da bir şeye kırılmışlardır. Yengeçler alıngandır. Yengeçle beraber olmak dikkat ister. Yengeç burçları evlerine ve ailelerine çok bağlı olsalar da, gezmeyi çok severler.

Yengeçler karşılarında sınırlarını bilen, planlı, olgun ve kuralları olan bir partnere ihtiyaçları duyarlar. Onların asla gururunu kırmamalı ve eleştirmemelisiniz. Çünkü çok hassaslardır. Dışarıda, toplum içinde, orada burada sesinize ve hareketlerinize dikkat etmelisiniz. Çok duyarlı oldukları için abartı davranışlarınızdan rahatsız olurlar. Sosyal hayatta kolay kolay rahat olmazlar.

Yengeç burçlarıyla beraber olmak güvende hissetmenizi sağlayacaktır. Onlarla bir aile sıcaklığına direkt kavuşursunuz. Yengeç erkekleri hiç üşenmeden sizi gezdirecekler, sırf yemek yemek için bile oradan oraya gideceklerdir. Yengeç kadınları da size güzel sofralar hazırlayıp kalbinizi kazanacaktır. Özellikle Yengeç kadınlarına bağımlı olabilirsiniz. Ne olursa olsun Yengeç’le beraber olmak hiç bitmeyecek bir mutluluktur. Onların sevgisini kazandınız mı sizi ömür boyu seveceklerdir.

Yengeç burçlarıyla olmanın “tadını” ve zevkini çıkarın, sevgiler! 🙂

Romantik İlişkiler: Kıskanç, fedakar, kırılgan, romantik, özverili, sahiplenici

Ona Nasıl Davranın? Başta kıskandırın, iltifat edin, göz zevkine uyun, eleştirmeyin, gururunu okşayın, kızdırmayın, dikkatli konuşun, anlayışlı olun, samimi olun, koruyun, bazen özgür bırakın

Yorum bırakın