8 Nisan Güneş Tutulması: Hayattayız.

Pazartesi günü 19:38- 23:04 arasında Koç burcunun 19°’sinde bir Güneş Tutulması meydana geliyor. Bu Tutulma Türkiye’den gözlemlenmiyor. Amerika’nın büyük bir kısmından gözlemlenecek. Bu tam bir Güneş Tutulması; Güneş, Ay ve Kuzey Ay Düğümü birbirine oldukça yakın, onlara aynı zamanda tutulmayla aynı derecede olan Kiron eşlik ediyor. Yöneticisi Mars Balık’ta ve Satürn ile kavuşuma hazırlanıyor. Ayrıca Güneş yüceldiği burçta ve derecede! Bunlar ne demek?

Birinicisi irademiz ve amacımız güçleniyor demek. Büyük bir motivasyona ve harekete geçme kabiliyetine sahip olacağız. Önemli değişimler ve başlangıçlar var ve bunları başlatan bizzat bizler olacağız. Bu dönem yaşamı yapacaklarınız ve eylemlerinizle yönlendireceksiniz. Güçlü bir meydan okuma söz konusu; kimliğimizi ve varlığımızı ortaya koymak için gerekli cesaret gösteriliyor. Atılan yeni adımlar var. Ama bu adımları atarken ve kendimizi ortaya koyarken epey yara da alacağız Bu başlangıçlar; yaralarla beraber geliyor. Bir savaş ve bağımsızlık mücadelesi hakim; bir süre sessiz ve kırılgan bir savaş olacak. Ama Mayıs’tan sonra tüm bu girişimler hızlanacak ve sonuç alınacak. Umarım… Ayrıca bu tutulma göründüğü gibi şiddeti çok arttırıyor ve bu şiddet çok daha büyük kaoslara sebep olabilir. Otoriteye karşı bir öfke var ama bu öfke ucu çok açık bir öfke ve kaynağı belirsiz. O yüzden bir doğrusu ve sınırı yok. Bu daha tehlikeli bir hal alabilir. Uzun zamandır bu etkiden korkuyordum. Korktuğum şeyler de meydana geliyor. Hem Dünya’da, hem ülkemizde, hem kişisel olarak etkilerini görüyorum.

Kısacası… 8 Nisan tutulması gerçekten çok etkili, büyük ve önemli bir tutulma!!! Bu herkesin yaşamına bir dokunuş yapıyor. Yeni başlangıçlar var ve bunun için kapanan bir devir olabilir. Şimdi çoğumuzun gücü belli alanlarda sınanacak. Bakalım… Amaç aslında kazanmak değil; gücümüzü ve kim olduğumuzu görmek. En büyük mottonuz ise: HAYATTA KALMAK!

Yorum bırakın