Ay Burcunuz ve Etkileri

Ay; insanlarla nasıl bağ kurduğumuzu anlatır. Sadece bulunduğu burç değil, bulunduğu ev de önemlidir. Ayrıca sizin, annenizin, yaşamınızdaki kadınların kadınlığının zaman içindeki değişimi ve gelişimini gösterir. Ay; çok özeldir… Hassastır ve yorumlaması da bir o kadar hassasiyet ister. ÖZEL ALAN GİRİLMEZ! 🙂

Ay Koç/ 1.ev: Bu kişilerin anneleriyle fiziksel bağı pek yoktur. Örneğin hiç anne memesi emmemişlerdir. Güvenli ilişkiyi öğrenmeleri zamanla olur. Bu onların kendi kendilerine büyümelerine sebep olur. Korkusuz ve cesurlardır. Kim oldukları konusunda hassastırlar. Kişilikleri seneler içinde değişim ve gelişim gösterir.

Ay Boğa/ 2.ev: Bu kişiler ailesi ve annesinden güven alan kişilerdir. İhtiyaç duydukları an özellikle fiziksel olarak annesi oradadır. Ona dokunur ve onu sakinleştirir. Bu kişiler güvenli bağlar kurarlar ve ilişkileri istikrarlıdır. Sakin bir mizaçta olup; kendi değerlerini ve gelirlerini zaman geçtikçe daha da fazla arttırırlar. Üreten ve doğayı seven kişilerdir.

Ay İkizler/ 3.ev: Bu kişiler anneleriyle iletişimleri gerçekten kuvvetli kişilerdir. Onlarla aralarında özel bir diyalog vardır. Bu iletişim sayesinde duygularını daha iyi analiz edebilirler. Ama bu bazen duygularını hissetmek yerine duygularına bir düşünce gibi yaklaşan kişileri oluşturur. Dolayısıyla onları düşünceli gösterir. Konuşmaya, gezmeye ve öğrenmeye ömür boyu ihtiyaç duyarlar.

Ay Yengeç/ 4.ev: Bu kişilerin duygusal gelişimleri on numara dört yıldızdır. İçsel dünyalarıyla bağlantıları vardır. Anneleri onlara gerekli tüm duygusal destek ve anlayışı vermişlerdir. Yaşamlarında yer değişimleri olmuş olabilir. Birileriyle bağ kurmaları zaman alır. Herkese hemen alışamaz ve ailelerinden kolay kopamazlar. Kırılganlardır.

Ay Aslan/ 5.ev: Bu kişiler hiç büyümeyecek bir çocuk gibidirler. Duyguları son derece coşkulu ve şımarıktır. Annesinin ve ailesinin bir numaralı üyesi ve en çok parlayanıdır. Ortama neşe ve enerji getirirler. Resim yapmak, tiyatroya gitmek veya oyun oynamak onları sakinleştirir. Çocuk sahibi olmak onları duygusal anlamda geliştirir.

Ay Başak/ 6. ev: Bu kişilerin anneleri evhamlıdır. Kendileri de endişeli bir mizaca sahip olurlar. Kırılganlıklarını veya duygularını bazen bilgiçlik taslayarak gösterirler. Duygusal bağ kurmaları için yaşamlarının kontrolünü eline almak onlara iyi gelir. Eleştirilmek konusunda hassastırlar ve hemen savunmaya geçerler. Hata yapmak veya yaptığını duymak onları çok gerer.

Ay Terazi/ 7.ev: Bu kişilerin anneleriyle çok tatlı bir ilişkidir vardır. Annelerini destekler ve hep yanlarında dururlar. İnsanlarla hep iyi geçinmek ve bunun karşılığında onlardan güzel geribildirimler almak isterler. Uyumlu bir mizaca sahiptirler. Ailenin sosyali ve insanları birleştireni bu kişidir. Onay almak ve sevilmek konusunda hassaslardır.

Ay Akrep/ 8.ev: Bu kişilerin anneleriyle ve aileleriyle aralarında bir güç savaşı vardır. Ailelerinden nefret edebilirler ama onlardan kopamazlar. Duygularını çok derin yaşarlar. Hep güçlü gözükmek isterler. Hırslı bir mizaca sahiptirler. Yaşadıkları krizler, ilişkilerdeki dönüm noktaları ve miras konuları onları her anlamda geliştirir ve dönüştürür.

Ay Oğlak/ 10.ev: Bu kişilerin ailesi veya annesiyle arası soğuk ve mesafelidir. Tek başına ve erken yaşta büyümüş ve çalışmaya başlamıştır. Duygusal bağlar kurmak pek onlara göre değildir. Sert bir mizaçları vardır. Anneleri veya eşleri (erkekler için) kariyerleri ve gelecekleri için geliştirici bir rol oynar. Güvende hissetmek için işe sarılırlar.

Ay Kova/ 11.ev: Bu kişilerin ailesi arkadaşlarıdır; ya da ailesiyle çok arkadaşça ilişkileri vardır. Geçmişten getirdikleri hümanist bir tutumları vardır. Arkadaşları konusunda çok hassaslardır. Bir çok arkadaşıyla ilişkisi değişimlerden geçer. Kendilerine özgü bir tarzları vardır. Sosyal yaşamda verdikleri tepkiler beklenmedik ve tuhaftır.

Ay Balık/ 12.ev: Bu kişilerin anneleriyle ve aileleriyle ilişkileri karışık bir doğadadır. Çok duyarlı ve naif bir mizaca sahiptirler. Çocukken okula zor alışan ve kırılgan kişiler; bu kişilerdir. İç dünyaları hakkında çok büyük bir hassasiyetleri vardır. İzole olmaya ihtiyaç duyarlar. Kendi alanlarına ve evlerine kolayca birini almazlar.

Yorum bırakın