24 Şubat Başak Dolunayı

24 Şubat saat 15:30 sularında Başak’ta Dolunay meydana geliyor. Bu inanın basit bir Dolunay değil çünkü gökyüzünde BİR ŞEYLER var! :)) Kendimiz ve hayatımız için harekete geçmemiz gerekiyor. İyileşmemiz, dürtülmemiz ve bir şeyler yapmamız gerek. Bunu hayalleriniz için yaptığınızı unutmayın. Gizli saklı her şey bir şekilde dile gelecektir; gerek rüyalar, gerek semboller, gerek başka şeylerle… Gelecekten korktuğumuz ve önümüzü göremediğimiz bir süreçteyiz. Düzensiz ve karışık olan bir şeyler var. Ciddi kararlar almak zorlaşıyor ve öteleniyor. Geleceğin bu belirsizliği sebebiyle korkular ve baskılar var. Kendimizi ifade edemeyeceğimiz ve arka planda kalacağımız ortamlar olabilir. İhtiyacımız olan ise bir düzen duygusu, ne olacağını bilmek ve kontrol… Ama bu kolay olmayacak.

24 Şubat Dolunayından yakından etkilenen burçlar: Başak, Balık, İkizler, Yay.

Başaklar hassas ve duygusal olacak. Önem verdikleri insanların sorunları onları etkileyebilir. İlişkilerden dolayı (olsun veya olmasın) yaşayacakları gelecek korkuları ve belirsizlikleri onları daha da duygusal yapabilir. Kendi duygularını dinlemeye ve düzenlerini geliştirmeye ihtiyaçları var. Hislerinizi başkalarıyla olduğu gibi paylaşmaya açık olun.

Balıklar partnerlerinin ihtiyaçları ve kendi yaşamları arasındaki sınırları yeniden gözden geçirecek. Bugünlerde üstünüzde çok yük olabilir; düşünmeniz, yapmanız ve ilerlemeniz gereken durumlar var. Kararlarınızı savunmak durumundasınız ve partnerinizin de huzursuzluğunu anlayabiliyorsunuz. Dürüst olursanız her şey zamanla çözülür.

İkizler aile ve duygusal konularda endişeli olabilir ve güvene ihtiyacı olabilir. Aile desteğine ihtiyacı var.

Yaylar kariyerlerini yola koymak için önce içsel karışıklıklarını çözecek.

Yorum bırakın